Praktische Info - Vormingsaanbod voor iedereen

Inschrijving

Het is noodzakelijk je in te schrijven voor elke vorming die je wenst te volgen via de knop Inschrijven. Zodra wij jouw inschrijving ontvangen; krijg je van ons een bevestigingsmail. De factuur sturen we op naar het door jouw opgegeven facturatieadres. We vragen de deelnemersprijs te betalen zoals vermeld op het factuur.

Let op: Je ontvangt geen bevestiging meer voor aanvang van de cursus: de inschrijving + betaling gelden als definitieve inschrijving.

Uren

De meeste cursussen starten om 09u30 en eindigen om 12u30 of 16u30. Sommige cursussen starten om 09u00, dit staat dan bij het aanvangsuur vermeld.

Lunch

Om de deelnemerskost zo laag mogelijk te houden, zit de lunch niet in de deelnemersprijs verrekend. Je kan dan je lunchpakket meebrengen of in de buurt een snack aankopen. Soms kunnen wij echter niet anders dan lunch bij te nemen, dit staat dan vermeld bij de deelnemersprijs.

Deelnemersprijs

Zorg-Saam vzw houdt de deelnemersprijs zo democratisch mogelijk. We moeten echter rekening houden met een aantal vaste kosten zoals de huur van lokalen en honoraria van vormingsmedewerkers. Voor personen met een vervangingsinkomen of zonder inkomen (hiervoor vragen wij uiteraard een bewijs), zijn de deelnemersprijzen steeds bespreekbaar. Bij jaartrainingen kan de betaling van de deelnemersprijs, mits overleg, gespreid worden. Zorg-Saam vzw is niet BTW-plichtig.

Annulatie

Wanneer een cursus om een goede reden (ziekte lesgever of niet genoeg deelnemers) geannuleerd wordt, word je hiervan zo snel mogelijk per mail of telefonisch op de hoogte gebracht. Het cursusgeld wordt dan integraal teruggestort.

Wanneer je onverwacht niet kan deelnemen aan een vorming:
- langer dan 1 maand voor startdatum van de vorming, betalen we het cursusgeld terug en rekenen we € 15 administratiekost aan.
- minder dan 1 maand voor startdatum van de vorming, betalen we het cursusgeld niet terug. Je kan wel iemand in jouw plaats laten deelnemen.