Reacties van deelnemers van vormingen

"Voor mij persoonlijk was de driedaagse een intensieve en leerrijke ervaring die mij dichterbij mezelf bracht. Het kind in jezelf naar boven laten komen. Het mogen en kunnen handelen, enkel vanuit gevoel. Niets moet, alles kan en is daarmee heel écht. Het ervaren hoe dit mensen kan raken. Vrolijkheid en plezier vervulden de kamer en bracht iedereen dichterbij elkaar vanuit een veilig gevoel. En dat is precies wat ik hoop verder te kunnen doen. Niet alleen met de mensen waarmee ik werk, maar gewoon om een lach te toveren op ieders gezicht en meer in verbinding te staan met elkaar."
Hanne Leen, deelnemer module 1 van Kennismaking met de Contactclown

"Ik kan de opleiding Verbindende communicatie aan iedereen aanraden die wenst zicht te krijgen op zijn emoties en behoeften en deze op een verbindende manier wenst te communiceren aan zijn omgeving. Je krijgt letterlijk praktische tools en oefeningen aangereikt om hiermee aan de slag te gaan en je verantwoordelijkheid op te nemen. Vanuit verbindende communicatie in verbinding treden helpt enorm om een duidelijke boodschap over te brengen, vanuit jezelf, zonder je omgeving het gevoel te geven oorzaak te zijn van jouw gevoel. Het werkt! Dankuwel Zorg-Saam."
Jozefien Vanmolkot, verpleegkundige consulente Panal vzw

"Dankzij eutonie is mijn lichaam soepeler geworden, ben ik gegroeid in lichaamsbewustzijn en heb ik minder last van pijn in mijn gewrichten. Renild Van de Plas begeleidt met met grote deskundigheid op een liefdevolle en uitnodigende manier."
Jürgen Peeters, procesbegeleider

 

Reacties van bevriende organisaties

"Wat we waarderen aan de samenwerking met Zorg-Saam voor onze vormingen, is dat zij flexibel en goed georganiseerd zijn. We werken graag samen met Zorg-Saam voor onze vormingen omdat ze samenwerken met professionele en gepassioneerde lesgevers."
Dirk Claessens, zorgcoördinator St-Michaël, vzw Rusthuizen zusters van Berlaar

"De vormingen zijn steeds goed gebracht, met fijne, herkenbare onderwerpen die dicht bij de medewerkers staan. ‘Zorgen voor jezelf’ vinden we binnen vzw Stijn zeer belangrijk. Tevreden medewerkers zorgen voor goede zorg. Daarom zijn de inspanningen in vormingen met betrekking tot zelfzorg zeer belangrijk en gelukkig bij Zorg-Saam ook zeer waardevol!"
Els Umans, vormingscoördinator vzw Stijn

"Wat we waarderen aan de samenwerking met Zorg-Saam voor onze vormingen, is dat vorming echt op maat van de organisatie wordt gegeven. Vooraf hebben we goed kunnen afstemmen wat precies onze behoefte was zodanig dat de vormingen hieraan echt tegemoet komen!"
Ann De Schutter, verantwoordelijke personeelsbeheer Huize Walden