Standaard vormingsattesten van Zorg-Saam

De deelnemers van vormingen in het open aanbod, ontvangen bij het einde van de vorming als bewijs van deelname een vormingsattest van de vormingswerker.Wens je als vormingsverantwoordelijke een vormingsattest voor de deelnemers van een vorming die we in company bij jou organiseren? Dan kan je ons een digitale lijst met de deelnemers bezorgen. Wij maken dan de vormingsattesten op en bezorgen deze terug per e-mail.

 

Bijzondere vormingsattesten en subsidiekanalen

Verder is Zorg-Saam erkend om een aantal bijzondere opleidingen rond zorg aan te bieden en de bijhorende attesten uit te reiken, voor professionele medewerkers. We lijsten ze hieronder voor u op.

 1. Kwaliteitsregistratie voor dienstverleners binnen Werk en Sociale Economie

  Zorg-Saam heeft als opleidingsaanbieder het registratienummer: KDB000000207, dat geldig is tot 27/02/2023. Hierdoor komen we onder andere in aanmerking om vormingen aan te bieden aan dienstenchequemedewerkers.
   

 2. Voor KMO’s en vrije beroepen: KMO-portefeuille

  Je kan de opleidingen bij Zorg-Saam betalen via de KMO-portefeuille!

  Zorg-Saam is erkend als dienstverlener voor opleidingen via de KMO-portefeuille. Dit is een subsidiemaatregel waardoor ondernemers (Kmo’s en vrije beroepen) financiële steun krijgen bij de aankoop van opleidingen die de kwaliteit van de onderneming verbeteren. KMO’s kunnen 30% of 20% van de kosten van een vorming bij Zorg-Saam (afhankelijk van de bedrijfsgrootte) laten subsidiëren door de overheid.

  Geregistreerd bij het Vlaams Gewest voor Opleiding
  Registratienummer DV.O224814 – Zorg-Saam VZW

  Wie komt in aanmerking?

  KMO's en vrije beroepen kunnen de subsidie aanvragen via www.kmo-portefeuille.be, tot ten laatste 14 dagen na de aanvang van de opleiding. De steun is er voor alle werkenden uit je KMO en de inhoud van de opleiding moet gericht zijn op de kernprocessen van je onderneming

  Erkenningsnummer

  Zorg-Saam werd erkend als dienstverlener onder het nummer DV.O224814

  Welke vormingen van Zorg-Saam komen in aanmerking?

  - Individuele deelname aan het kalenderaanbod van Zorg-Saam, indien de kostprijs minimaal €100 bedraagt. We vermelden het in deze brochure duidelijk als een geplande vorming in aanmerking komt voor de KMO-portefeuille.

  - In company vormingsaanbod in je KMO, voor een groep medewerkers, indien het thema verband houdt met de kernprocessen van je onderneming.