30
Corona-proof vormingen

Goed nieuws! Zorg-Saam heeft van de overheid groen licht gekregen om weer vormingsbijeenkomsten te organiseren. We zijn blij dat we jullie op diverse locaties verspreid over Vlaanderen mogen verwelkomen, inspireren en in beweging brengen om bij te dragen tot een warme zorgzame samenleving.

In overleg met onze preventiedienst doen we er alles aan om de vormingen veilig en hygiënisch te laten plaatsvinden, uiteraard. We werken telkens in kleine groepen, zodat we afstand kunnen houden van elkaar. Behoor je tot de risicogroepen voor corona? Dan raden we je aan om met je huisarts te overleggen of het veilig is om deel te nemen aan onze vormingen.
Wat als de vorming niet kan plaatsvinden omwille van eventuele verstrengde maatregelen? Voor een aantal vormingen kunnen we een volwaardig digitaal online alternatief aanbieden. De andere vormingen zullen we zo nodig verschuiven naar een later moment. In elk geval zullen we de ingeschreven deelnemers tijdig en duidelijk informeren als deze maatregelen noodzakelijk zijn. Dus je kan je met een gerust hart inschrijven!

 

 

Post Rating