Nog meer vragen ...

Ik ben ingeschreven en heb betaald voor een vorming. Kan ik nog annuleren ?
Kan je onverwacht niet deelnemen aan een vorming?
- Langer dan 1 maand voor de startdatum van de vorming, betalen we het cursusgeld terug en rekenen we € 15 administratiekost aan.
- Minder dan 1 maand voor de startdatum van de vorming, betalen we het cursusgeld niet terug. Je hebt wel de mogelijkheid om iemand in jouw plaats te laten deelnemen.Wanneer gaat een vorming niet door ?
Wanneer een cursus onvoldoende inschrijvingen heeft of bij ziekte van een lesgever kan Zorg-Saam een vorming annuleren. Wij verwittigen de ingeschreven deelnemers zo snel mogelijk en betalen uiteraard het reeds betaalde cursusgeld integraal terug.Kan ik een vorming betalen met opleidingscheques ?
Jammer genoeg kan dit wegens besparingsmaatregelen van de overheid niet meer.Ontvang ik na mijn inschrijving nog een bevestiging ?
Kort voor de vorming ontvang je van Zorg-Saam een herinneringsmail met praktische afspraken. Deze email ontvang je op het emailadres dat je ons bezorgt bij je inschrijving.

Deelnemersprijs
De prijs voor een dagdeel vorming is € 25. Voor de vormingen die uitsluitend gericht zijn op professionele medewerkers uit de sociale sector rekenen we € 40 per dagdeel van 3 uur.
Voor personen met een vervangingsinkomen of zonder inkomen zijn de prijzen bespreekbaar. We vragen daarvoor wel een attest. Bij jaartrainingen, kan je de betaling van de deelnemersprijs, mits overleg, in de tijd spreiden. Zorg-Saam vzw is niet BTW-plichtig.


Toegankelijkheid en bereikbaarheid
Bedenkingen of vragen omtrent de vormingslocaties? Bel ons op het nummer 016/24 39 75 of stuur een email naar zorgsaam@zorgsaam.be