Praktische Info: Vormingen op maat, in groepsverband

Aanvraag :

Wanneer je een vorming wil aanvragen uit ons aanbod, kan je dat best online doen via de aanvraag knop. Zodra wij jouw aanvraagformulier ontvangen, bekijken wij dit intern. We proberen je binnen de week telefonisch of per mail te contacteren met meer info.

Aanbod :

Je kan een aanvraag doen voor 1 van onze vormingen uit ons aanbod of je kan ook een aanvraag doen voor een vorming op maat of voor een intervisie of teambegeleiding.

Locatie :

Je zorgt zelf voor een aangepast lokaal, d.w.z.: voldoende ruimte, liefst met daglicht en voldoende verluchting met het nodige didactisch materiaal. Zowel de deelnemers als de begeleiders vinden het prettig als er water, thee en koffie klaarstaat.

Aantal deelnemers :

Maximum 20 deelnemers, voor Intervisie geldt een maximum van 10 deelnemers en voor leidinggevenden een maximum van 16 deelnemers

Kostprijs :

De prijzen voor de vormingen op maat zijn aangepast aan de doelgroep. Zo hanteren we voor kansengroepen een zeer laag tarief en houden we voor groepen van mantelzorgers en vrijwilligers de tarieven bewust zo democratisch mogelijk. Zorg-Saam is niet BTW-plichtig.

Vormingsattesten :

Indien je graag vormingsattesten voor de deelnemers hebt, kan je ons een digitale lijst met de deelnemers bezorgen. Wij maken dan attesten op en bezorgen deze terug per email.

Betaling :

Je ontvangt een factuur na afloop van de vorming

Doe tijdig je aanvraag !